Kabók Kitti
Weboldal alcíme

Kabók Kittinek hívnak és 2014-ben végeztem el az első Theta Healing® tanfolyamomat Szilasi Mártinál. Majd ezt követte 2év intenzív  gyakorlás úgy magamon, mint másokon. Azóta számtalan tanfolyamot elvégeztem: Theta Healing® Alap DNS, Theta Healing® Haladó DNS2, Game of life, Intuitív anatómia, Karma áttörés 1-2. Ezek a tanfolyamok mind közelebb és közelebb hoztak önmagamhoz. Abban segítettek, hogy minél több fölösleges réteg lekerüljön rólam, ami nem szolgál már engem.

Amit elmondhatok magamról, hogy én mindig is emberszerető voltam, és gyerekkorom óta csak adni szerettem volna az embereknek. De akkor még nem tudtam, hogy mit. És mindez idő alatt arra jöttem rá, hogy amit adni tudok, az a szeretetem, figyelmem és a jelenlétem, nincs más amit adhatnék, és most már úgy érzem, hogy nem is kell ennél több.

Az Esőcsepp masszázst 2015-ben tanultam meg, és azóta foglalkozom a Young Living termékcsalád olajaival. Minden betegségre, fájdalomra, lelki okokra ugyan úgy vannak és hatnak ezek az esszenciális, tiszta olajok. Csak ajánlani tudom őke mindenkinek, mert amióta ezeket az olajokat használom, azóta nem kellett gyógyszert szedjek semmiféle betegségemre, fájdalmamra.

Imádok masszírozni, mindig is szerettem, úgy emlékszem, hogy 10 éves korom óta szeretek. Mivel szeretem az embereket, szeretek hozzájuk érni. Azért tanultam meg ezt a gyógyító, olajos masszázst, mert nem csak hogy  finom az illat, az érzés, hanem 2héten keresztül hatnak ezek az olajok és gyógyítják az egész  hátat, gerincet, csigolyákat és mindemellett megszüntetik a fájdalmat és feloldják az érzelmi blokkokat.

Fontosnak tartom elmondani magamról, hogy tisztelem az élet minden formáját, így közel 16 éve vegetáriánus ételeket eszem. Nem kötődöm valláshoz, de legközelebb a buddhizmus áll a szívemhez. Önmagamra a buddhizmus által sikerült a leginkább rálátnom. Tartok jelenlét meditációt, ami légzésfigyeléssel kezdődő, csend meditáció. Kipróbáltam számtalan vezetett meditációt is, de amit a mindennapjaimban gyakorlok, az a teljes elcsendesedés és a jelenlétben való, gondolat mentes feloldódás. Nem tudom nevén nevezni, mert nem tanultam sehol, csak amiket olvastam, elvonulásokon tanultam, mesterektől hallottam, ez lett számomra egy sajátságos módszer, ami az elmémet lecsendesíti és ami abban segít, hogy megismerjem azt, aki én vagyok.

Ha úgy érzed, hogy szeretnél egy finom, gyógyító masszázst, vagy egy Theta Healing kezelést velem, akkor jelentkezz bizalommal! Sok szeretettel fogadlak!